30 Mayıs 2012 Çarşamba

YILLARA MEYDAN OKUMAK

Yıllara meydan okumak
             Bir insan nasıl yıllara meydan okur. Diyebilir miyim ki.. Hey yıllar gelin üstüme sizi alt edeceğim.. Moralimi bozamayacaksınız. 10 sene sonra 38 yaşında olacağım. Olsun ben bunun da üstesinden gelirim Dile kolay bu dünyaya geleli 28 sene olmuş..
          
           bizi yıpratan nedir yıllar mı , yılların getirdiği başa çıkmakta zorlandığımız güçlükler mi , sorunlar , hastalıklar mı.yada toplumsal yaşantımızdakı değişiklikler mı, yada hızla ilerleyen teknolojimi..
Hayatı anlamak ..hayatın akışına kendimizi bırakabilmek saygı değer dostlar edinebilmek, gülmek , eğlenmek.hayatın iyi ve güzel yönlerini keşfedebilmek..

                      Şüphesiz kı acılarda olacak hayatımızda. Ama bugünü yaşarken bugun saglıklı nefes aldığımıza şükretmeyi bilmek bizi huzur ve mutluluğa götürebilecektir. Bir şarkı dinliyorum şimdi.. 

Tadı yok sensiz geçen ne baharın ne yazın.. 
Kalmadı tesellisi ne şarkının ne sazın.. 
Sarılırdım kadehlere derman olur diyerek..
Kalmadı tesellesi ne şarkının ne sazın.. 

             Bu satırları yazarken tv den işte bu nağmeler döküldü.. Demek ki sevgi, aşk uzaktaysa ne baharın tadı oluyor..ne de yazın. Ya hiç sevgili yoksa o zaman hiç mi bahar olmayacak..

             Yok yok allah ömür verirse 3 ay sonra baharın ilk ayı gelecek. Bir sevgili olmasa bile bahar gelecek.. ve biz baharın güzelliğini yaşayacağız kokusunu çekeceğiz içimize.

    Herkese sağlıklı, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder